THE WAR IS OVER – Lufta Mbaroi (FILM SHQIP)

Filmi është një dramë që për protagonist kryesor një emigrant nga rrethina e Preshevës i cili jeton në Zvicër. Fondet për këtë realizim janë mundësuar nga institucionet maqedonase dhe zvicerane. Filmi u xhirua nëpër lokalitete të Maqedonisë, në kufirin me Kosovën dhe në Zvicër…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required