Verë dhe Portokalle – Top Channel Albania – News – Lajme

Për rreth 2 orë publiku i Elbasanit duartrokiti aktorët e “Portokallisë” dhe këngëtarët e njohur të muzikës shqiptare që vijuan rrugëtimin e verës në këtë qytet.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required