“Portokalli”, rrugëtimi i radhës, në Librazhd – Top Channel Albania – News – Lajme

Për aktorët dhe drejtuesit e njohur të spektaklit të së dielës “Portokalli” rrugëtimi nëpër Shqipëri ka qenë, jo vetëm një mundësi për të qenë më pranë publikut, por edhe për të ndjerë nga afër dashurinë e tij. Ata që çdo të dielë qëndrojnë të mbërthyer para ekranit të Top Channel, për të ndjekur aktorët e tyre të preferuar, tashmë mbushin sheshet e çdo qyteti për t’i parë nga afër.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Name and email are required