American Mary – Titra Shqip

Historia ndjek studenten e mjekësisë, Meri Meison, ndërsa ajo mbetet trokë dhe humbet çdo interesë ndaj botës së kirurgjisë që dikur e adhuronte. Joshja e parave të lehta e çon Merin drejt botës së kirurgjive sekrete të cilat i lënë më shumë shenja sesa klientët e saj “të çuditshëm”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *