Bëni seks dhe shpëtoni jetë njëkohësisht (Video +18)

Tash ju mund të bëni seks dhe të shpëtoni jetë njëkohësisht.

Në fakt bëhet fjalë për një reklamë të prezervativëve e cila ka lëshuar në treg prezervativët me emrin “HERO” dhe nga çdo prezervativ që do të blihet i kësaj marke një tjetër do të shkoj falas në vendet e pa zhvilluara nëpër botë veçanërisht në vendet afrikane për të zvogëluar mundësinë e infektimit me HIV. /Zëri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *