Dashuria më e madhe se frika (Video, +16)

Çiftet bëjnë gjëra nga më të ndryshmet dhe më interesantet për të shënuar Ditën e të dashuruarve.

Nëntë çifte të guximshme në Sigulda të Letonisë e kanë festuar në mënyrë shumë të pazakontë Shën Valentinin.

Ata e kanë sfiduar të ftohtin dhe frikën duke i larguar rrobat dhe duke u hedhur me litarë nga teleferiku… /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *