Familja Ibishi nga Lagjja Çair, Shkup

Kjo është familja Ibishi nga lagjja Çair e Shkupit. Ata jetojnë në një banesë njëdhomëshe, tani e tre vite pa energji elektrike, pa ujë dhe shpesh herë edhe me mungesë të ushqimit.
Çdo ditë e jetës së tyre bëhet edhe më e vështirë, andaj ata apelojnë për ndihmë për të zbutur vuajtjet me të cilat përballen çdo ditë.

Ndiqeni emisionin në vazhdim dhe kuptoni më për së afërmi se çfarë jete bën kjo familje.
Të gjithë që dëshirojnë të ndihmojnë këtë familje mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:

+389 71 704 296
Fari Ibishi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *