Imiton reklamën e Van Damme, shqyhet nga këmbët – Video

Aktori i filmave aksion, Jean Claude Van Damme ka tërhequr vëmendje kohët e fundit me reklamën e pëlqyer të Volvos.
Gjesti i tij ka inspiruar edhe persona të tjerë të bëjnë një reklamë të njëjtë. Në video mund të shihni një provë të tillë nga një i ri, dhe përfundimin jo aq të këndshëm të kësaj aventure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *