Jil HD – Titra Shqip

Jai eshte nje zjarrfikes i cili ndihmon nje te panjohur Ranganath i cili ehste dora e djathte i Don Chota i Mumbait.Ranganath kthehet ne nje informator dhe ia mbath me leket e Don Chota…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *