Madaari (2016) Titra Shqip

Nje njeri i quajtur Nirmal humbet familjen e tij ne nje shkaterrim te krijuar nga njeriu ai nis nje udhetim per te gjetur pergjigje si dhe per te kerkuar llogari gje e cila e ben qe ai te kerkoj hakmarrje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *