Maniac – Titra Shqip

Maniaku është kthyer dhe është edhe më i sëmurë dhe shqetësues se kurrë në këtë riprodhim fitues të shumë çmimeve të filmit klasik tmerrues të viteve ‘80. I vetmuari Frenk, i kalon ditët e tij duke restauruar manekine, por gjatë natës, ai bën një jetë të errët dhe shqetësuese. Që prej vdekjes të së ëmës, Frenku është përpjekur të ndrydhë dëshira vdekjeprurëse që e shtyjnë të kryejë krime çnjerëzore nën petkun e natës. Kur Ana, një studente e bukur franceze, hyn në jetën e tij, ata të dy formojnë një miqësi të papritur, por ndërsa Frenku mundohet të luftojë demonët e tij të brendshëm, nevojat e tij vetëm sa intensifikohen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *