Neerja (2016) – Titra Shqip HD

Ky film është bazuar në historinë e vërtetë të Nirxha Banot, e cila sakrifikoi jetën e saj për të mbrojtur jetët e 359 pasagjerëve në fluturimin Pen Em 73. Ky aeroplan u rrëmbye nga një organizatë terroriste dhe u deshën orë të tëra para se të liroheshin pengjet. Për këtë akt heroik ajo është nderuar me shumë çmime të jashtëzakonshme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *