Romantik Komedi 2 – Titra Shqip

Bidem, Ersa dhe Zeynep jane tre shoqe te ngushta nga te cilat vetem Bidem, eshte ende e pa martuar, pasi Ersa do te martohet se shpejti. Cem i dsahuri i Bidemit ka
te ngushte Ygitin i cili fut hundet dhe i jep keshilla te ciat nuk e ndihmojne aspak Bidemin te arrij qellimin, Te martohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *