Street – Titra Shqip

Remo Strit është një djalosh i ri që synon të bëhet një boksier i famshëm dhe do t’i duhet të ndajë stërvitjen nga problemet e tjera në të cilat ai është përfshirë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *