Tekken: Kazuya’s Revenge – Titra Shqip

Duke vuajtur nga humbja e kujtesës dhe duke u përpjekur të zbulojë identitetin e tij të vërtetë, një burrë i ri rrëmbehet nga një organizatë e fshehtë dhe kthehet në një vrasës të frikshëm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *