The Miracle HD – Titra Shqip

Është viti 1960 dhe një mësues i ri është i detyruar të lërë familjen e tij e të zhvendoset larg për të dhënë mësim. Fshati në të cilin e kanë caktuar ndodhet larg dhe nuk ka një shkollë. Kjo do të jetë sfida e parë e tij. Mahiri zë shoqëri me të gjithë njerëzit e fshatit e në mënyrë të veçantë me një handikapat, të cilin e merr në tutelën e tij. Mësimet e tij do t’i ndryshojnë jetën fshatit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *