The Walking Dead – Sezoni 7 Episodi 1

Rik dhe grupi i tij gjunjëzohen të pafuqishëm para Negan dhe Shpëtimtarëve. Ajo që Negan do u bëjë, do i përndjekë përgjithmonë të mbijetuarit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *