The Walking Dead – Sezoni 7 Episodi 2

Carol dhe Morgan shkojnë te Mbretëria. Atje takojnë Ezekiel, një udhëheqës misterioz i cili ka një sekret të madh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *