Time Raiders (2016) – Titra Shqip

Përshkrimi

Një grabitës varresh dhe një luftëtar duhet të ndalojnë një mbretëreshë antike e cila do të shkatërrojë botën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *