Westworld – Sezoni 1 Epizodi 3 – Titra Shqip

Elsi dhe Stubbs kërkojnë një të humbur. Tedi ka një histori të re. Bernard heton origjinën e çmendurisë dhe haluçinacioneve brenda bartësve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *