Westworld – Sezoni 1 Epizodi 4 – Titra Shqip

Logani tallet me Uilliam për shkak se mori Doloresin në një gjueti, ndërkohë në Teresa merr hetimin në dorë pasi mendon se Bernardi dhe Elsa po i fshehin diçka dhe shkon të takojë Fordin. Burri me të Zeza vazhdon kërkimet e tij për Labirintin dhe do të lirojë nga burgu Hektorin, në këmbim të një historie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *