‘Zgajtma dorën’, familja Hasani nga Haraçina

Emisioni “ Zgjatma dorën” do të vazhdojë edhe gjatë vitit 2014, me shpresë se zemërgjerësia e njerëzve humanë do të hapet për çdo familje në nevojë.

Andaj, në emisionin në vazhdim do të ndiqni vuajtjet dhe varfërinë që ka kapluar familjen Hasani nga Haraçina. Shtëpia në të cilën jeton kjo familje është para rrënimit, por ajo që është më tragjike është se edhe kjo shtëpi e aq e dëmtuar nuk është e tyre, aty qëndrojnë përkohësisht…

Për më shumë rreth mjerimit që ka përfshirë familjen Hasani,  ndiqeni emisionin në vazhdim…

Ndërkohë, të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të ndihmojnë këtë familje, mund të kontaktojnë në numrin e telefonit ose përmes xhirollogarisë:

Xhavit Hasani

Tel: +389 71 513 703

Xhirollogaria për Maqedoni:

240077102576075

Xhirollogaria për diasporë:

IBAN: MK07240077102576075

SWIFT: UIBMMK22

DJAVID  ASANI

UNIBanka, Shkup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *